Aanmelden en reserveren

Cursussen

Ateliers Westerdok biedt een gevarieerd cursusprogramma dat vast of flexibel kan worden afgenomen. Je kunt vast of flexibel deelnemen door een hele cursus te kopen of een Pre-paid tegoed aan te schaffen.

Vaste cursus
Wil je wekelijks op een vast moment lessen volgen, dan koop je een vaste cursus per seizoen, welke gemiddeld 16 a 18 lesweken duurt. Een gemiste les kun je niet elders inhalen of compenseren.

Een jaarcursus beslaat 2 seizoenen. Het seizoen start twee keer per jaar, half september en begin februari. Op nationale feestdagen en in de zomervakantie is er geen les. In de cursus is geen materiaal inbegrepen. Voor iedere les dat je bijwoont, waar een model voor is geboekt, geldt een bedrag van 5 euro voor de bijdrage aan de modellenpot. Voor vaste cursussen is deze prijs inbegrepen. Vaste deelnemers hebben tot twee weken voor aanvang van het cursus seizoen voorrang op Pre-paid deelnemers voor reserveren van de beschikbare plekken.

Pre-paid van 10 lessen voor een cursus
Wil je regelmatig tekenenen schilderen, maar kun je je niet binden aan een vaste dag of ga je een tijdje weg, dan koop je een Pre-paid van 10 lessen. Een Prepaid abonnement is 4 maanden geldig na aankoop en kan iedermopnet worden aangeschaft. Je bent vrij om op elk moment beschikbare lessen uit het rooster te volgen die je wilt. Vaste deelnemers hebben tot twee weken voor aanvang van het cursus seizoen voorrang op Pre-paid deelnemers voor reserveren van de beschikbare plekken. Zijn alle plekken voor een les gereserveerd maar zou je mee willen doen als er een plek vrijkomt? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Indien iemand zich af moet melden, ontvang je een bericht dat er een plek is vrijgekomen en kun je alsnog je boeking maken.
Tijdens de zomervakantie zijn er geen lessen en ligt je tegoed 2 maanden stil.

In de lessen is geen materiaal inbegrepen. Voor iedere les of werkplaats model sessie dat je bijwoont, waar een model voor is geboekt, geldt een bedrag van 5 euro voor de bijdrage aan de modellenpot. Die zal je per les los kunnen voldoen aan betreffende docent of leider. Een Pre-paid tegoed voor wekelijkse lessen kun je niet gebruiken voor workshops of Masterclasses.

Pre-paid voor een proefles
Wil je eerst een keer een les uitproberen, voordat je de cursus of Pre-paid 10 lessen koopt, dan koop je een Pre-paid voor 1 proefles. Je kunt op ieder moment in het jaar een proefles volgen, en reserveren naar beschikbaarheid. Let wel op dat vaste deelnemers en Pre-paid deelnemers voorrang hebben op de beschikbare plekken.

Workshops en Masterclasses

Workshops en Masterclasses staan los van het aanbod van wekelijkse cursuslessen en kun je apart kopen. Een tegoed voor Pre-paid lessen kun je dus niet inzetten voor het bijwonen van een workshop of Masterclass. Voor een workshop of Masterclass geldt inschrijving op volgorde van aanmeldingen met betaling. Zijn alle plekken gereserveerd maar zou je mee willen doen als er een plek vrijkomt? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Indien iemand zich af moet melden, ontvang je een bericht dat er een plek is vrijgekomen en kun je alsnog je boeking maken.

Werkplaats model

De werkplaats model sessies kun je los kopen. Ook kun je een tegoed in één keer aanschaffen, waarmee je iedere keer of meerdere sessies tegelijk kunt reserveren.

Met het Pre-paid pakket voor 10 sessies kun je binnen 4 maanden 10 werkplaats sessies naar keuze en beschikbaarheid boeken. Met het Pre-paid pakket voor 20 sessies kun je binnen 6 maanden 20  werkplaats sessies naar keuze en beschikbaarheid boeken.

Zijn alle plekken gereserveerd maar zou je mee willen doen als er een plek vrijkomt? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Indien iemand zich af moet melden, ontvang je een bericht dat er een plek is vrijgekomen en kun je alsnog je boeking maken.