Verhuur creatieve ruimte

inspirerende ontmoetingen

Atelier verhuur

Ateliers Westerdok biedt u de ruimte voor een goede presentatie of een succesvolle vergadering. Er zijn dagdelen beschikbaar om het atelier te huren voor diverse activiteiten, zoals vergaderingen, presentaties, bijeenkomsten, foto-shoots, private diners en buurt-gerelateerde activiteiten.

In overleg kunt u uw eigen productie of evenement in eigen beheer organiseren, of door ons laten verzorgen. Neem contact op met ons om uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken. Wij maken dan een op maat gemaakte offerte.

De ligging van de ateliers is op de begane grond aan de kade van het Westerdok, op acht minuten loopafstand van het Amsterdam Centraal Station.

Onze ateliers hebben de volgende kenmerken en voorzieningen:

De oppervlakte van de gehele publieksruimte op de begane grond is circa 190 m2 , welke met een flexibele wand te verdelen is in twee ruimten. De hoogte is vier meter. Er valt veel daglicht door de acht hoge ramen.

Er is een bar aanwezig. Eveneens een keuken. De toiletgroep heeft twee toiletten, waarvan er één toegankelijk is voor rolstoel, én een kindertoilet. Er is vloerverwarming. De ateliers zijn voorzien van daglichtlampen, theaters- pots en dimmers. Het flexibele podium van losse blokken kan op diverse manieren opgebouwd worden. Aan de wanden kunnen werkstukken worden gepresenteerd aan een ophangsysteem .

Er hangt een beamer, verbonden met Apple tv. Het projectscherm is 240 cm. breed. Er is een versterker voor muziek. Er zijn 2 microfoons. In het atelier is wifi aanwezig. Er zijn 25 professionele kunstenaarsezels, diverse tafels en stapelbare stoelen. Papier op ezel is als creatieve flip-over.

Expositie

Een eigen expositie organiseren? Tijdens weekend dagen kunt u het atelier als galerie gebruiken. Op vrijdagmiddag richt u een eigen tentoonstelling in in het atelier aan de kade. Op zaterdagmiddag en zondagmiddag kunt u vervolgens uw eigen publiek uitnodigen de expositie te bekijken. U kunt tevens gebruik maken van de zaterdagavond of zondagavond voor een eigen diner met uw gasten. Het is mogelijk om de flexibele wandkast in het atelier aan het zijstraatje op zondagmiddag te openen, zodat u de beide ruimten tot één geheel voor uw gasten beschikbaar heeft. Aan de wanden kunnen werkstukken worden gepresenteerd aan een ophangsysteem. Ook kunt u werk presentere op ezels. De blokken van het podium kunnen als zuil worden gebruikt.

Fotoshoot

Professionals in fotografie, reclame of televisie kunnen het atelier gebruiken voor een eigen shoot. De hoge lichte ramen zorgen voor veel daglicht toetreding. Er zijn veel elektra groepen aanwezig voor benodigde stroom. Ook kunnen de theater spots ingezet worden voor extra verlichting.

Private diner

Een eigen gezelschap ontvangen in een besloten sfeer voor een door jouw georganiseerd diner? U kunt het atelier als lokatie gebruiken om in alle aandacht uw gasten te verwelkomen. U bepaalt zelf of u een eigen cateraar inhuurt, zelf aan de slag gaat in onze keuken, of de catering door ons laat verzorgen. U kunt uw wensen om de bijeenkomst informeel of feestelijk te houden zelf vormgeven. Daarbij kunt u zelf bepalen of u het eten als buffet aanbiedt, bediening aan tafel regelt, hoe u de inrichting en versiering zelf vormgeeft en of gebruik wilt make van ons servies. Indien u gebruik wilt maken van catering die wij voor u kunnen verzorgen, dan kun u hier klikken voor het bekijken van de mogelijkheden.

Vergaderen en presenteren

Vergaderen in een ruimte die nét even anders is. Ateliers Westerdok biedt een creatieve ruimte op loopafstand vanaf Centraal Station. Hier kunt u uw eigen publiek ontvangen in een inspirerende sfeer.

Het atelier is ruimtelijk, hoog, licht en multifunctioneel en heeft een moderne, industriële uitstraling. U kunt de setting voor ontvangst van uw publiek (laten) inrichten zoals u beoogd. Tevens zijn de tools voorhanden die uw bijeenkomst ondersteunen: U kunt groot tekenpapier op een kunstenaarsezel als creatieve flip-overs gebruiken. Er hangt een beamer, verbonden met Apple tv. Het projectscherm is 240 cm. breed. Er is een versterker voor muziek. Er zijn 2 microfoons. In het atelier is wifi aanwezig.

Voor, tijdens of ter afsluiting van uw bijenkomst zijn er diverse mogelijkheden voor catering van uw gasten. Klik hier voor het bekijken van de mogelijkheden.