Exposities

Ateliers Westerdok biedt een tentoonstellingsprogramma waarbij professionele kunstenaars en amateurs zichzelf afwisselend presenteren.

In samenwerking met galerie Jonkergouw Kunstwerk, is een samenwerking ontstaan waarbij een aantal kunstenaars van de galerie exposeren in het atelier. Daarnaast nodigt Ateliers Westerdok zelf kunstenaars uit voor tentoonstellingen.

Als verlengstuk van een solotentoonstelling, gebruiken kunstenaars het atelier als platform om het eigen gedachtengoed met zijn/ haar publiek uit te wisselen middels kunstdiners. Deze bijeenkomsten voor belangstellenden leveren interessante avonden vol discours op.

Behalve werk van professionele kunstenaars zijn er jaarlijks ook diverse exposities met werk van de deelnemers van Ateliers Westerdok te zien.

Deelnemers aan de werkplaats model sessies houden jaarlijks een expositie van werk dat zij het afgelopen jaar tijdens de sessies hebben vervaardigd. Daarbij is er per twee jaar deelname aan de Open Atelierroute Westelijke Eilanden.

Deelnemers aan de bijeenkomsten van Vrij tekenen en schilderen houden jaarlijks een tentoonstelling van hun eigen werk dat zij het afgelopen jaar maakten.

Voordat de kerstvakantie en de zomervakantie begint, mogen alle kinderen ter afsluiting van de lessen van de Kinderakademie hun gemaakte kunstwerken presenteren aan hun ouders, familie en vrienden.

Twee keer per jaar wordt een selectie van werk van cursisten getoond tijdens de Open Dagen in September en Januari.

Ateliers Westerdok

Westerdok 318
1013 BH Amsterdam
T: 020-4210151
E: info@atelierswesterdok.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief