mix van technieken

werken met druktechnieken, het experiment en vanuit je eigen creatieve idee

In deze cursus wordt je geïnspireerd en begeleid om je eigen creativiteit te ontwikkelen. Wil je naast tekenen en schilderen andere technieken uitproberen? Wil je leren je eigen ideeën te ontwikkelen bij het maken van een werk? Wil je wat nieuws uitproberen of juist verdieping zoeken in je eigen beeldende ontwikkeling? Dan is deze cursus iets voor jou. Je experimenteert met teken-, schilder-, textiele, fotografische en andere materialen en je breidt je technische mogelijkheden en interesses uit.

De lessen worden begeleid door Willem Moeselaar. Hij heeft kennis van een breed scala aan beeldende technieken; druktechnieken en grafische vormgeving is zijn specialiteit. Hij zal inspiratie geven door een inleiding over een kunstenaar, een demonstratie in techniek of een beschouwing over kunstwerken te geven. Er worden ook lessen aangeboden voor technieken zoals zeefdrukken, keramiek of textiel.

Het atelier beschikt over een professionele etspers voor diverse druktechnieken waarvan je tijdens deze lessen gebruik van kunt maken. Er worden, na behoefte, ook lessen aangeboden voor technieken zoals zeefdrukken, keramiek of textiel.

De docent bevraagt je, stimuleert je, stelt opdrachten en geeft technische ondersteuning. In deze cursus werk je op je eigen niveau en wordt je individueel begeleid. Geschikt voor beginners tot gevorderden. 

Je kunt deze cursus kiezen als vaste wekelijkse cursus of losse lessen volgen met je flexkaart.


PLANNING & AANMELDEN

De hoge en lichte ruimten ateliers zijn gelegen op het Westerdok in centrum Amsterdam, tussen het IJ en de Jordaan, op 8 minuten lopen van Amsterdam Centraal.

Ateliers Westerdok

Westerdok 318
1013 BH Amsterdam
T: 020-4210151
E: info@atelierswesterdok.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief