free style modeltekenen

om de week op vrijdagavond een creatief avondje uit

Deze cursus laat zich het best omschrijven als een combinatie tussen een werkplaats modeltekenen en een feestelijke bijeenkomst waarin je kunt onderzoeken hoe je een autonoom kunstwerk naar model kunt maken.

Op deze avonden is er ruimte om vrij te tekenen en schilderen naar model. Voor geïnteresseerden biedt de kunstdocent aan het begin van de avond tevens een idee en techniek aan om mee te experimenteren. Iedere avond heeft een ander thema ter inspiratie.

Anders dan bij de andere cursussen staat hier materiaal voor je klaar, zodat je de mogelijkheid hebt in het moment te kunnen werken, in je eigen tempo en met de technieken waar je werk op dat moment om vraagt. Je maakt je eigen interpretaties en uitwerkingen, onder persoonlijke begeleiding van een kunstenaar. Dit biedt in combinatie met een drankje en een muziekje de ideale combinatie tussen een creatieve en een recreatieve avond.

Er zal gedurende de serie bijeenkomsten ruimte zijn om te werken met diverse tekenmaterialen, verf, collage- en grafische technieken. Waarbij het model, afwisselend poserend en soms in een bijzondere setting, het uitgangspunt is.

Je hoeft geen voorkennis te hebben in het modeltekenen. Verwacht geen
klassiek georiënteerde studie avond, maar laat je op inspireren wat er die avond op het programma staat.

Als vaste deelnemer aan deze serie van 10 vrijdagavonden om de week is in de prijs de modelbijdrage opgenomen. Ook de prijs voor het materiaal, koffie/ thee en een drankje is inbegrepen. En als extraatje: Tijdens de serie kun 1 avond een vriend(in) gratis meenemen.

Je kunt de lessen ook volgen met een flexkaart.; houdt dan rekening met 5 euro modelbijdrage per les en 10 euro voor materiaal en drank, koffie/ thee en een drankje.

Vaste deelnemers en flexkaarthouders kunnen per avond een introducée
meenemen voor 40,- euro per avond.
PLANNING & AANMELDEN

De hoge en lichte ruimten ateliers zijn gelegen op het Westerdok in centrum Amsterdam, tussen het IJ en de Jordaan, op 8 minuten lopen van Amsterdam Centraal.

Ateliers Westerdok

Westerdok 318
1013 BH Amsterdam
T: 020-4210151
E: info@atelierswesterdok.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief