FLEX OF VAST

Ateliers Westerdok biedt een gevarieerd cursusprogramma dat vast of flexibel kan worden afgenomen. Een cursus bij Ateliers Westerdok kan op twee manieren gevolgd worden:

Vast
Wil je wekelijks op een vast moment lessen volgen, dan koop je een vaste cursus per seizoen, welke gemiddeld 16 a 18 lesweken duurt. Een gemiste les kun je niet elders inhalen of compenseren. 

Een jaarcursus beslaat 2 seizoenen. Het seizoen start twee keer per jaar, half september en begin februari. Op nationale feestdagen en in de zomervakantie is er geen les. In de cursus is geen materiaal inbegrepen. Voor iedere les dat je bijwoont,
waar een model voor is geboekt, geldt een bedrag van 5 euro voor de bijdrage aan de modellenpot. Voor vaste cursussen is deze prijs inbegrepen.

Flex
Wil je regelmatig tekenenen schilderen, maar kun je je niet binden aan een vaste dag of ga je een tijdje weg, dan koop je een flexkaart van 10 lessen. Wil je juist zoveel mogelijk lessen volgen dan is een flex onbeperkt abonnement een optie. Een flexibel abonnement is 4 maanden geldig na start. Je geeft bij het aanmelden aan welke reguliere cursus je hoofdkeuze is. Voor deze cursus tel je mee om te bepalen of een cursus in het aanbod wordt opgenomen. Je volgt zoveel mogelijk je lessen bij je hoofdcursus. Maar je bent vrij om op elk moment andere lessen uit het rooster te volgen die je wilt. Tijdens de zomervakantie zijn er geen lessen en ligt je abonnement 2 maanden stil. Voor iedere les of werkplaats model sessie dat je bijwoont, waar een model voor is geboekt, geldt een bedrag van 5 euro voor de bijdrage aan de modellenpot. Die zal je per les los kunnen voldoen aan betreffende docent of leider.Alleen cursussen waarop voldoende aanmeldingen zijn, worden aangeboden in het definitieve rooster. Het definitieve rooster wordt vastgesteld en bekend gemaakt nadat de aanmeldingen in de eerste week van februari of half september bekend zijn. De flexkaart is persoonsgebonden en kan niet voor workshops of werkplaats specials worden gebruikt.

Flexkaart 10 lessen
• 300 euro inclusief 21 % btw
• 4 maanden geldig
• 10 lessen te volgen uit het gehele cursusaanbod
• niet geldig voor reguliere sessies werkplaats model
• niet geldig voor workshops of Masterclasses
• geen bijdrage modellenpot inbegrepen; per les met model 5 euro bijdrage voor de modellenpot te voldoen

Flexkaart onbeperkt
• 600 euro inclusief 21 % btw
• 20 weken geldig vanaf 03/02/2020 tm 18/06/2020
• onbeperkt aantal lessen te volgen uit het gehele cursusaanbod
• wel onbeperkt toegang tot reguliere sessies werkplaats model (4 sessies per week)
• niet geldig voor workshops of werkplaats specials
• geen bijdrage modellenpot inbegrepen; per reguliere werkplaats of les met model 5 euro bijdrage voor de modellenpot te voldoen

N.B. de cursusprijzen voor volwassen zijn inclusief 21% btw. De cursussen zijn exclusief materiaalkosten.

Bankrekeningnummer voor volwassen cursussen
Na aanmelding ontvang je een factuur welke je online per ideal kunt betalen. Lukt dat niet, dan kun je zelf de betalingen voor de volwassen cursussen overmaken op rekeningnummer IBAN NL38BUNQ2290329916
op naam van Stichting Ateliers Westerdok onder vermelding van het factuurnummer of naam cursist.

De hoge en lichte ruimten ateliers zijn gelegen op het Westerdok in centrum Amsterdam, tussen het IJ en de Jordaan, op 8 minuten lopen van Amsterdam Centraal.

Ateliers Westerdok

Westerdok 318
1013 BH Amsterdam
T: 020-4210151
E: info@atelierswesterdok.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief