Mix van technieken

werken met druktechnieken, het experiment en vanuit je eigen creatieve idee

 
 
 
 
 
1
1

In deze cursus wordt je geïnspireerd en begeleid om je eigen creativiteit te ontwikkelen. Wil je naast tekenen en schilderen andere technieken uitproberen? Wil je leren je eigen ideeën te ontwikkelen bij het maken van een werk? Wil je wat nieuws uitproberen of juist verdieping zoeken in je eigen beeldende ontwikkeling? Dan is deze cursus iets voor jou. Je experimenteert met teken-, schilder-, textiele, fotografische en andere materialen en je breidt je technische mogelijkheden en interesses uit.

De lessen worden begeleid door Willem Moeselaar. Hij heeft kennis van een breed scala aan beeldende technieken; druktechnieken en grafische vormgeving is zijn specialiteit. Hij zal inspiratie geven door een inleiding over een kunstenaar, een demonstratie in techniek of een beschouwing over kunstwerken te geven. Er worden ook lessen aangeboden voor technieken zoals zeefdrukken, keramiek of textiel.

Het atelier beschikt over een professionele etspers voor diverse druktechnieken waarvan je tijdens deze lessen gebruik van kunt maken. Er worden, na behoefte, ook lessen aangeboden voor technieken zoals zeefdrukken, keramiek of textiel.

De docent bevraagt je, stimuleert je, stelt opdrachten en geeft technische ondersteuning. In deze cursus werk je op je eigen niveau en wordt je individueel begeleid. Geschikt voor beginners tot gevorderden.

Hieronder is werk vertoond van studenten.

Uitleg schema hieronder

In het onderstaande schema zie je twee knopen:

  • de knop Klassen geeft het overzicht van de lessen van deze week van déze cursus (dus niet van alle cursussen)
  • de knop Cursussen geeft de begindata van de verschillende klassen weer. Je kunt dan per cursus doorklikken naar Info, om de planning van die cursus te vinden.

Per overzicht heb je een info en een reserveerbutton. Als je op de knop Info klikt krijg je zeer uitgebreid alle informatie rondom die specifieke cursus (met o.a. planning/ docenten/ evt. modelboekingen etc.)

Aanmelden verplicht

Vanwege de Corona maatregelen is Ateliers Westerdok ingericht met vaste werkplekken en looproutes om de 1,5 afstandsregel te waarborgen.
Met deze Corona-vrije inrichting zijn er in het Atelier aan de kade 14 werkplekken gerealiseerd en in het Atelier aan het zijstraatje 11 werkplekken. Iedere werkplek heeft een eigen ezel, tafel en stoel.
Iedereen dient zich van te voren per les aan te melden.

Voor meer informatie naar onze maatregelen omtrent Civid-19 klik hier.

Losse deelname

35

Per Month

Proefles of losse les naar eigen keuze.
In deze prijs zijn geen materiaalkosten of modelbijdrage inbegrepen
Koop een Prepaid

Pre-paid pakket 10 lessenMost Popular

300

Per Month

 Met dit pakket kan naar eigen keuze 10 lessen naar beschikbaarheid binnen 4 maanden worden geboekt.
In deze prijs zijn geen materiaalkosten of modelbijdrage inbegrepen
Koop een Prepaid

Pre-paid pakket 10 lessen Modeltekenen- en schilderen

350

Per Month

Met het Pre-paid pakket voor 10 lessen kun je binnen 4 maanden 10 lessen naar keuze en beschikbaarheid boeken uit het aanbod van de cursussen Modeltekenen en schilderen op de maandagavond of zaterdagochtend.
Het modellengeld van 50 euro wordt bij het boeken van dit pakket apart afgerekend.
Koop een Prepaid