Veelgestelde vragen

Hoe maak je je account?

Als eerste: maak je eigen account aan. Ga hiervoor naar het mens symbooltje rechtsboven aan de pagina. Onder de knop Aanmelden staat een tekst: Een niet geregistreerde klant? Meld u nu aan. Wanneer je die aanklikt verschijnt een  aanmeldformulier waar je al je gegevens kunt invullen. Een aantal velden daarvan zijn verplicht, zoals het e-mailadres en het telefoonnummer, omdat je bevestigingen daar naar toe worden verstuurd. Het is hier ook belangrijk je voorkeurstaal in te stellen. Zodra je de knop Meld u nu aan hebt ingedrukt, is je account aangemaakt.
Voor degenen die nog een lestegoed hebben voor het huidige seizoen tot en met Juni 2020: stuur een mail aan sanne@atelierswesterdok.nl zodat we je credits aan lestegoed op je account kunnen bijzetten. Als dit is gebeurt, mailen we je terug dat je credits klaar staan. Daarna kun je de juiste lessen die je bij wilt wonen gaan boeken,

Hoe maak je één of meerdere reserveringen?

Ga hiervoor weer naar het mens icoontje in de menubalk rechtsboven en druk erop.
Nu moet je inloggen met je email adres en je wachtwoord,
Dan verschijnt een schermpje met 8 knoppen
Druk eerst op de knop Uw prepaid tegoed om te checken of de credits goed zijn toegevoegd door ons. Klik daarna op het knopje Terug.
Nu ga je naar de knop Nieuw reservering
Er verschijnt nu een lijst. Zoek je cursus waar je je voor hebt aangemeld en druk op de knop reserveer
Selecteer nu of je alle resterende lessen nog wil volgen of dat je er maar enkele wilt volgen.
Na je keuze klik je op ok.
In de volgende popup, verschijnt je reservering bovenaan de pagina. Controleer je contactgegevens en klik door naar de knop Volgende
Nu verschijn er een definitieve bevestigingspagina. Druk nu op de knop Uitchecken
Nu verschijnt er weer een pagina met opnieuw een check voor de juiste data, maar hier moet je de checkbox Ik ga akkoord aanvinken. Om vervolgens de knop Bevestig uw reservering aan te klikken. Je reservering is gemaakt en per email krijg je een bevestiging.
Voor iedere gereserveerde les ontvang je een eigen mail.

Hoe annuleer je je reservering?

Als je fysieke klachten hebt zoals verkouden, niezen, koorts, hoofdpijn dan kan de les voor jou niet door gaan. We verzoeken je uiterlijk 24 uur van te voren je reservering te annuleren.
Dit doe je door weer rechtsboven aan het  mens symbooltje aan te klikken.

Log in.

Gaan naar de knop Uw reserveringen
Druk op de betreffende les in het vertoonde lijstje.
Er verschijnt nu een overzicht van de les met onderaan de knop: Mijn reservering annuleren
Check of je de juiste les gaat annuleren. Hierna moet je nog een keer de knop Mijn reservering annuleren aanklikken. Klik nu op de knop Ja, annuleer
Er verschijnt dan een bevestiging.

Ik wil meedoen met een sessie van de werkplaats model. Hoe meld ik me aan?

Een van de maatregelen van de overheid om open te mogen, is dat er niet meer dan 30 personen tegelijkertijd in het ateliers mogen zijn. Ook moet iedereen zich voor iedere les aanmelden. Dat moet je zelf doen. In de onderstaande film wordt uitgelegd hoe het in z’n werk gaat. Met daarin uitleg hoe je een account maakt, hoe je een les reserveert en hoe je eventueel een les cancelt wanneer je Corona-gerelateerde klachten hebt.

Hoe koop je een Pre-paid kaart?

Stap 1 Maak je account

Ga hiervoor naar het menssymbooltje rechtsboven aan de pagina. Onder de knop Aanmelden staat een tekst: Een niet gergistreerde klant? Meld u nu aan. Wanneer je die aanklikt verschijnt een  aanmeldformulier waar je al je gegevens kunt invullen. Een aantal velden daarvan zijn verplicht, zoals het e-mailadres en het telefoonnummer, omdat je bevestigingen daar naar toe worden verstuurd. Het is hier ook belangrijk je voorkeurstaal in te stellen. Zodra je de knop Meld u nu aan hebt ingedrukt, is je account aangemaakt.

stap 2: Hoe koop je een Pre-paid kaart?

Druk op het menssymbooltje rechtsboven aan de pagina . Log in op je account. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je ene nieuwe aanvragen. Na het inloggen kom je in de Klantenzone. Er verschijnt een scherm met 8 knoppen. Kies voor de knop Prepaid paketten. Kies dan voor een prepaid pakket werkplaats model voor 10 sessies of voor 20 sessies. De prijzen die hier taan vermeld zijn nog zonder de bijdrage voor de modellen- en leiderspot.Het bedrag voor deze modellen- en leiderspot, wordt pas zichtbaar op de volgende pagina.  Druk nu op de knop Aankoop . Je komt dan in de betaalomgeving en kunt kiezen of je via Ideal, Creditcard, Paypal of Bankcontact wilt afrekenen.

Je Pre-paid tegoed wordt na betaling bijgeschreven in je account. Per email krijg je een bevestiging.

stap 3 Hoe weet je hoeveel tegoed je hebt?

Om je tegoed te bekijken druk op het menssymbooltje rechtsboven aan de pagina om in te loggen. Na het inloggen kom je in de Klantenzone. Er verschijnt een scherm met 8 knoppen. Kies voor de knop Uw prepaid tegoed bekijken. Zolang je een prepaid tegoed hebt, wordt deze automatisch gebruikt voor het maken van reserveringen. Als je tegoed op is, merk je dat ook vanzelf, want dan wordt je automatisch naar de betaalpagina gestuurd en kun je weer een nieuw Pre-paid pakket kopen.

Stap 4 Maak je reservering

Druk op de hamburger symbool rechtsbovenaan. Ga dan naar de tab werkplaats model.

Druk daarna op de knop Klassen om het weekoverzicht te kunnen zien.

Selecteer de sessie waarvoor je je wilt aanmelden. Je ziet al direct hoeveel werkplekken er nog beschikbaar zijn. Als er geen plek meer is, meld je dan aan voor de wachtlijst. Zodra er dan een plek vrijkomt, ontvang je daarover een mail of sms, zodat je alsnog een plek kunt reserveren. Dat kan vlak van te voren zijn.

Je zit hier ook de prijs van 10,- euro staan. Dit bedrag geeft aan dat een losse sessie 10 euro entree kost, nog zonder bijdrage van 5 euro voor de modellenpot. Het bedrag van 5 euro voor de modellenpot, wordt pas zichtbaar bij het afrekenen van je sessie, zodat je 15 euro in 1 keer kunt afrekenen.

Je kunt bij iedere sessie de knop Info aanklikken om meer informatie te zien, zoals bijvoorbeeld wie het model is, en ook in welk atelier de sessie plaats heeft etcetera.

Klik nu op de knop Reserveer. Je krijgt een pop-up waarin je kunt aangeven of je ook herhalende sessies wilt selecteren. Als je op Ja klikt, dan kun je meteen kiezen of je bijvoorbeeld iedere week op dezelfde dag wilt komen, voor een aantal weken of dat je om de week op een andere dag wilt aanmelden enzovoorts. De knop Voor Totaal 2 keer betekent dat dit dan een tweede reservering is. Als je Nee drukt, boek je alleen die sessie.

Hierna volgt de pagina waarin je kunt inloggen in je account door naar de bovenste knop Aanmelden te gaan. Of als je nog geen account had aangemaakt, kun je dat alsnog hieronder invullen.

Wanneer bent ingelogd, druk je op de knop volgende

Vervolgens kom je op een nieuwe pagina waar je je reservering kunt controleren en vervolgens kun je op de knop Uitchecken klikken.

Er verschijnt nu weer een nieuwe pagina waar je de checkbox Ik ga akkoord aanvinkt . Druk nu op de knop Betaal nu en bevestiging uw reservering.

Je komt dan in de betaalomgeving en kunt kiezen of je via Ideal, Creditcard, Paypal of Bankcontact wilt afrekenen. In dit voorbeeld, indien je een prepaid tegoed hebt, hoef je niet opnieuw af te rekenen, maar worden de geboekte sessies automatisch van je tegoed afgeschreven.

Je reservering is na betaling gemaakt en per email krijg je een bevestiging. Per geboekte sessie ontvang je een aparte mail.

Stap 5 Reservering annuleren

Als je fysieke klachten hebt zoals verkouden, niezen, koorts, hoofdpijn dan kan de sessie voor jou niet door gaan. We verzoeken je uiterlijk 24 uur van te voren je reservering te annuleren, zodat we de plek aan iemand van de wachtlijst kunnen aanbieden.

Het annuleren doe je door weer rechtsboven aan het  menssymbooltje aan te klikken.

Log in.

Gaan naar de knop Uw reserveringen

Druk op de betreffende sessie in het vertoonde lijstje.

Er verschijnt nu een overzicht van de sessie met onderaan de knop: Mijn reservering annuleren

Check of je de juiste sessie gaat annuleren. Hierna moet je nog een keer de knop Mijn reservering annuleren aanklikken. Vervolgens nog een keer klikken op de knop Ja, annuleer

Er verschijnt dan een bevestigingspagina. Per email krijg je een bevestiging van je annulering.

Kan in iemand een cursus, workshop, masterclass of werkplaats model sessie cadeau doen?

Kan in iemand een cursus, workshop, masterclass of werkplaatsmedel sessie cadeau doen?
Ja, natuurlijk. Wat is er leuker dan creativiteit cadeau te doen? Vaak hoor je om je heen dat een vriend of  vriendin behoefte heeft aan even wat anders of dat ze weer aan de slag willen: Uit je hoofd en met je handen. Geef ze een Cadeaubon van Ateliers Westerdok.

Koop een Gift Voucher

U kunt met Ideal of een credit-card online afrekenen. Uw ontvangt via uw email een zgn. Redeemcode. Deze kunt u cadeau doen en de gelukkige kan tijdens het boeken van een activiteiten op deze website verzilveren.

Hoe kan ik een ontvangen Redeem code verzilveren?

Dat is heel simpel. Dat doe je door op de onderstaande knop te drukken en de instructies te volgen.

Cadeau verzilveren