Aankondiging

Covid 19 update November 2020

By 4 november 2020No Comments

Tijdens de persconferentie van de regering gisteravond is gebleken dat de regelgeving rondom COVID 19 is aangescherpt. De komende twee weken zullen wij vanaf vanavond 22.00 dicht moeten. Voor beoefenaars van amateurkunst is het niet mogelijk om de komende twee weken samen te komen, met meer dan twee personen, dit vanwege het verbod op groepsvorming (van maximaal vier naar twee personen). Wel geldt een uitzondering voor activiteiten van jeugdverenigingen (tot en met 17 jaar) op het verbod op groepsvorming. De Kinderakademie lessen kunnen daarom door blijven gaan.

De maatregelen gaan in op 4 november om 22.00 uur en duren tot en met 18 november. Het is de verwachting om vanaf 19 november aanstaande terug te gaan naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober 2020. Alle maatregelen zijn overzichtelijk terug te lezen op de website van de Rijksoverheid. 

Hoe zien de komende 2 weken eruit?
* Kinderakademie: De lessen aan kinderen blijven volgens schema doorgaan op het atelier.
* Werkplaats model: Alle sessies voor de komende 2 weken worden gecanceld. Reeds ingeschreven deelnemers hebben via het boekingssysteem een mail ontvangen over de annulering.
* De lessen uit het cursusprogramma
De wekelijkse lessen voor de volwassen gaan door op de normale lestijden, maar dan via een live stream. Hiervoor zal Bart Verdult iedere les in het atelier aanwezig zijn om de betreffende docent te ondersteunen in de live stream. De ingeschreven deelnemers krijgen via de mail een instructie/ uitleg met link naar de besloten ZOOM sessie.

Hopelijk tot weer ziens in goede gezondheid!

Warme wensen,
Sanne Verdult