Loading...

De tekencursus en schildercursus in Amsterdam!

Ateliers Westerdok biedt een gevarieerd cursusprogramma dat vast of flexibel kan worden afgenomen. Een cursus bij Ateliers Westerdok kan op twee manieren gevolgd worden:

vast

Wil je wekelijks op een vast moment lessen volgen, dan koop je een vaste cursus, die gemiddeld 18 lesweken duurt. Het seizoen start twee keer per jaar, half september en begin februari. Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is er geen les.


flexkaart

Wil je regelmatig tekenen en schilderen, maar kun je je niet binden aan een vaste dag of ga je een tijdje weg, dan koop je een flexkaart of een flex-onbeperkt abonnement. Je geeft bij het aanmelden aan welke reguliere cursus je hoofdkeuze is. Je volgt zoveel mogelijk daar je lessen. Maar je bent vrij om op elk moment de lessen uit het rooster te volgen die je wilt. Alleen cursussen waarop voldoende (6) vaste aanmeldingen zijn, worden aangeboden in het definitieve rooster. Het definitieve rooster wordt vastgesteld en bekend gemaakt nadat de aanmeldingen in de eerste week van februari of half september bekend zijn. De flexkaart kan niet voor workshops of werkplaats specials worden gebruikt. De flexkaart is 4 maanden geldig na aankoop. Tijdens de zomervakantie zijn er geen lessen en ligt je abonnement 2 maanden stil.

Visie

Alle cursussen hebben als uitgangspunt dat er op een hedendaagse wijze les wordt gegeven die wel het ambacht en technieken leert, maar er een hedendaagse en eigen interpretatie aan geeft. De kunstdocenten zijn professionele kunstenaars met een bevoegdheid of ervaring in het lesgeven. In de cursussen krijg je de mogelijkheid om je te verdiepen in één of meerdere teken- en schilder technieken onder individuele begeleiding. Je werkt individueel (in een groep) met persoonlijke begeleiding van een kunstdocent. Tijdens werkbesprekingen krijg je inspirerende feedback van de kunstdocent en medecursisten.

User login
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
7 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.