Loading...

expositie werkplaats model

Opening expositie werkplaats model met aansluitend kunstdiner met lezing
zaterdag 1 juli

Deelnemers van de werkplaats model worden uitgenodigd om bij Ateliers Westerdok werk tentoon te stellen en een kunstdiner te houden. De tentoongestelde werken zijn modeltekeningen en -schilderijen die tijdens de werkplaatsen van Ateliers Westerdok zijn vervaardigd. Het werk is tussen 3 juni en 7 juli te bezichtigen op afspraak.

De opening van de expositie en het kunstdiner is op zaterdag 1 juli (i.p.v. 3 juni!). Buurtbewoners, gasten en andere bezoekers kunnen deze dag vrij binnen wandelen tussen 16.00-18.00 en dan werk met 10% korting kopen.

Vanaf 18.00 start het besloten kunstdiner (vooraf aanmelden noodzakelijk).

Tijdens het kunstdiner zal het thema Het model van diverse kanten worden benaderd door gastsprekers.

Jan P Vandenbroucke tekent en schildert sedert eind 2007 - begin 2008 geregeld bij de werkplaats model. Hij geeft een korte reflectie waarom het model/portret tekenen zo fascinerend is en wat hij ervan heeft geleerd.

David de Witt is curator bij het Rembrandt huis. Hij maakt tentoonstellingen vanaf 1999. David zal vertellen over zijn onderzoek over Rembrandt en zijn gebruik van naaktmodellen in zijn atelier.
David heeft hier onderzoek naar gedaan i.v..m de tentoonstelling "Rembrandt's naakte waarheid". De verrassende uitkomsten hiervan zal hij met ons delen tijdens het kunstdiner.

Het diner is geschikt voor vegetariërs. Entree is 25 euro voor het eten en de gastspreker. Drankjes zijn exclusief; een bijdrage voor de drank kan na afloop op de avond zelf in een pot worden gedoneerd. aanmelden kunstdiner

Leave a Comment

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
4 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ateliers Westerdok nieuwsbrief

Stay informed on our latest news!

User login
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
8 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.